En transformerstation kræver brede tekniske kompetencer – vi har 60 års erfaring med konstruktioner og sikker on-site montage på transformerstationen

Hos Skærbæk Smede- & Maskinværksted er vi specialister i fremstilling af stålkonstruktioner, kabelopføring og masteløsninger til transformatorstationer og distributioncentraler. Vi leverer til markedsledende kunder i den danske forsyningssektor – fordi vi har den erfaring og ekspertise, som skal til for at løse selv de mest komplekse opgaver.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted står for kvalitetsfremstilling af kabelstativ, beslag og udstyr til gittermaster

Vi producerer en lang række mastebeslag, bæringer og kabelstativer til alle typer master. Med udgangspunkt i vores ekstensive erfaring med elsektoren leverer vi skræddersyede løsninger, der sikrer maksimal holdbarhed og ydeevne.

Vores kabelstativ er designet til at imødekomme de specifikke behov i transformerstationer og andre kritiske anlæg. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger inden for kabelendemuffe, endemuffestativ, masteforhøjning og beslag til jordslutter, som er essentielle for at sikre en korrekt og sikker opføring og nedføring af kabler.

Vores komponenter er fremstillet med præcision og af materialer i høj kvalitet og ikke mindst med udgangspunkt i masser af viden – sådan sikrer vi dig langvarig holdbarhed og minimal vedligeholdelse i dine produkter.

 

Transformerstation, gittermast

Kabelopføring til gittermast og kabelnedføring til transformerstation – hos Skærbæk Smede- & Maskinværksted har vi omfattende erfaring med begge dele

Vi tilbyder produktion og montage af stålkonstruktioner og komponenter til elforsyningsanlæg i alle typer og størrelser – fra de kompakte 60 kV stationer til de store 400 kV anlæg.

Opgaverne kan variere i størrelse, og udfordringerne på de enkelte anlæg kan være forskellige – men vores erfaring sikrer, at vi kan håndtere enhver situation med stor præcision. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres specifikke behov og levere skræddersyede løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

Vi tilbyder både produktion og montage af vores stålkonstruktioner, hvilket sikrer en problemfri installation og integration i eksisterende infrastrukturer. Vores erfarne smede arbejder effektivt og præcist for at sikre, at alle komponenter installeres korrekt og sikkert.

I tillæg til mastebeslag, bæringer og støbeskabeloner til mastfundament fremstiller vi:

$

Søjler til transformerstationer

$

Rammer for adskillere i transformerstationer

$

Jordspyd til jordingsanlæg til påhæftning af kabler

Uanset projektets omfang er vores dedikerede hold af fagfolk klar til at levere effektive løsninger, der sikrer optimal ydeevne og langvarig holdbarhed.

One-stop-shop for fremstilling af komponenter til gittermastfundament og lysmastfundament og fundamenter til andre typer kabelopføringsmaster i den danske elsektor

Vi er eksperter i udstyr og dele til en lang række forskellige master – og vi er stolte af at være en foretrukken leverandør til den danske elsektor. Vores hovedfokus er at hjælpe vores kunder til de bedste og sikreste løsninger inden for op- og nedføring af kabler, mastebeslag og stålkonstruktioner samt mastfundamenter.

I tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem årene udviklet et væld af løsninger i tæt overensstemmelse med vores kunders ønsker og krav. Uanset om det drejer sig om udstyr til de største højspændingsmaster, de mindre 60 kV anlæg eller til de største transformatorstationer sørger vi for, at hver konstruktion er robust og designet til at modstå energisektorens udfordringer.

Vores dedikerede hold af specialister står klar til at tage hånd om ethvert projekt, uanset størrelse og kompleksitet og sikre, at det bliver udført med præcision og professionalisme.

Skræddersyede løsninger til transformerstationer, støbeskabelon og mastfundament? Vælg erfaring og godt håndværk for løsninger af højeste kaliber til transformerstationen

Har du også brug for en erfaren leverandør, der kan matche skarpe krav og høje standarder? Så kontakt Skærbæk Smede- & Maskinværksted i dag. 60 års kvalitet – din garanti for fremtiden.

Vil du ringes op?