Med en skræddersyet støbeskabelon til mastfundament sikrer vores specialiserede teknikere, at din mast står stabilt – også om 60 år

Gennem 60 år har vi hos Skærbæk Smede- & Maskinværksted opbygget en  omfattende ekspertise inden for fremstilling af skræddersyede støbeskabeloner til mastfundamenter.  Vores løsning sikrer en korrekt montering af mast og tilhørende konstruktioner, som understøtter en stabil eldistribution.

Vi har gennem vores mange års position på markedet udviklet tætte samarbejder med markedsledende kunder som Energinet, Eltel, og N1. Dette lykkes, fordi vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at levere de bedst mulige  løsninger, der opfylder forsyningssektorens krav og standarder.

Med en skabelon til maststøbning fra Skærbæk sikres en korrekt installation – fra den jyske vestkyst til hele Danmarks elnet

Uanset typen af mast, er det essentielt, at den står på et solidt fundament – vores løsning for en støbeskabelon er en fodplade med fundamentbolte, som laves på bestilling på basis af kundens krav.
Støbeskabelonen er designet ud fra specifikationer og tegninger, men fungerer overordnet ved at blive placeret over betonen, så boltene kan fastgøres sikkert i fundamentet. Herunder støbes mastfundamentet i armeringsjern og beton – dette gennemføres af samarbejdspartnere og leverandører, som er specialister inden for dette felt.
Skabelonen er vigtig for at sikre, at boltene er præcist placeret, hvilket garanterer mastens stabilitet og sikkerhed. Fundamentsbolte sikrer, at masten er fastgjort i betonen, selvom fodplade og skabelon sidder over over betonen.
Vi kan fremstille støbeskabeloner til alle typer master og i alle størrelser. Vi går ikke af vejen for at hjælpe med vores kunders udfordringer og finde de helt rigtige løsninger.

Støbeskabelon til mastfundament

Vi skaber støbeskabeloner gittermastfundament og lysmastfundament til transformerstationer, som sikrer optimale installationer i energisektorens kritiske infrastruktur

Vores løsninger inden for mastfundamenter bidrager til, at elsystemerne kører problemfrit og med maksimal effektivitet, hvilket sikrer en kontinuerlig og effektiv energiforsyning. Vores kompetencer spænder over produktion af støbeskabeloner til alle typer master, herunder:

$

radarmaster

$

målemaster

$

belysningsmaster byggeplads

$

belysningsmaster stadion

$

meteorologimaster

$

målemaster

$

rørmaster

$

skiltemaster

Hertil kommer produktion af løsninger til kabelopføring og kabelnedføring til transformerstationer og distributionscentraler.

Støb mast og skab den mest nøjagtige montage af alle typer mastfundament
– maststøbning er din sikkerhed for et holdbart resultat

Skærbæk Smede- & Maskinværksted fremstiller mastfundament til alle slags master, herunder gittermaster, rørmaster og højspændingsmaster. Vi sikrer en solid installation på nedenstående typer af master via et specialdesignet mastfundament.

$

Permanent mast

$

Midlertidig mast

$

Fritstående mast

Støbeskabelonerne varierer i størrelse fra 50 x 50 cm til 150 x 700 cm, afhængigt af mastens krav og kundens behov. Uanset projektets omfang, leverer vi præcise støbeskabeloner, der sikrer en robust installation – uanset typen af mast.

Med speciallavede stålkonstruktioner til støbning af mast er Skærbæk Smede- & Maskinværksted din garanti for et godt resultat

Vi forener to parametre, der er essentielle for vores kunder – erfaring inden for fremstilling af stålkonstruktioner og en indgående forståelse af elsektorens specifikke krav og behov.
Det gør os i stand til at hjælpe vores kunder med at udvikle skræddersyede, holdbare og sikre løsninger inden for støbning af mast, som samtidig opfylder forsyningssektoren strenge krav og standarder

Vores mange års erfaring sikrer dyb ekspertise og omfattende viden inden for vores felt – derfor kan vi også løse dit projekt. Det har vi nemlig allerede gjort gennem 60 år.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted har stor erfaring med at levere støbeskabelon til mastfundament til alle typer master i forsyningssektoren

Støb mast med Skærbæk Smede- & Maskinværksted for at sikre et solidt fundament for dit næste projekt. Kontakt os i dag. 60 års kvalitet – din garanti for fremtiden.

Vil du ringes op?